• Inloopspreekuur Fysiotherapiepraktijk Bergen bij vv Bergen gestart! 

  Het inloopspreek van Fysiotherapiepraktijk Bergen is weer gestart! Elke maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur is Jelle Schumacher sportfysiotherapeut van Fysiotherapiepraktijk Bergen aanwezig in de medische kamer naast kleedkamer 1. Het inloopspreekuur is vrij toegankelijk voor ieder lid. U kunt .

  Lees Verder

  Onderzoek bij neurologische ziektebeelden

  Renske heeft zich verdiept in het klinisch, lichamelijk onderzoek bij neurologische ziektebeelden. Hierbij is te denken aan herseninfarcten/-bloedingen, Multiple Sclerose, Parkinson en verschillende evenwichtsstoornissen. Het up-to-date blijven van onderzoekstechnieken en implicaties van de .

  Lees Verder

  De revalidatie van Annelet: 'vooral vlak na de operatie is het hard werken'

  Annelet, wat leuk dat ik jou mag interviewen. Kun je vertellen waarom je lange tijd bij ons in de praktijk bent geweest? Heel leuk om hier te zijn en mijn ervaring bij jullie te mogen delen. Ik kom hier al heel lang . Helaas heb ik al verscheidene keren moeten revalideren na het plaatsen van een .

  Lees Verder

  Thuiswerken? Blijf in beweging!

  Sinds de COVID-19 pandemie is er een verschuiving ontstaan van werken op kantoor naar werken vanuit huis. Massaal werden bureaustoelen, bureaus en laptopstandaards aangeschaft om een heus kantoor te creëren. Maar ook nu de maatregelen versoepeld zijn lijkt er een grote groep thuis te blijven .

  Lees Verder

  Nieuwe collega: Kevin de Goede

  1. Kevin, welkom! Kun je kort vertellen wie je bent? Dankjewel, mijn naam is dus Kevin de Goede en ik ben 26 jaar. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar, gestart in Daalmeer en nu woon ik in de bruisende binnenstad.  Mijn hele leven ben ik met sport bezig, vanaf mijn 6e begonnen met karate .

  Lees Verder

  Interview met Sem Rezelman

  1. Sem, leuk dat je stage komt lopen! Kun je kort vertellen wie je bent? Dankjewel! Mijn naam is dus Sem, ik ben 23 jaar en ik kom uit Alkmaar. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport: .

  Lees Verder

  Start nieuwe master: Manuele Therapie

  Sven, wat leuk dat je gestart bent met een master opleiding! Kun je vertellen wat deze master precies inhoudt? Zeker, ik ben dit jaar gestart met de Masteropleiding Manuele Therapie in Amersfoort aan het SOMT. Deze masteropleiding is een driejarige deeltijd opleiding waarin ik me verder ga .

  Lees Verder

  Artrose: de feiten en fabels

    Artrose is één van de meest voorkomende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat die we tegenkomen in de praktijk. We zien de artrose het meeste voorkomen in het heup- en kniegewricht, maar ook kan artrose in andere gewrichten zoals de handen of de wervelkolom voorkomen. .

  Lees Verder