• Eindresultaat praktijk verbouwing 2021

  • De verbouwing zit erop, en wat zijn we blij met het eindresultaat! Hier en daar worden de puntjes nog op de I gezet, maar er wordt al met veel plezier gewerkt in bijvoorbeeld de vergrote oefenzaal. Ook de twee nieuwe behandelkamers zijn in gebruik. Mocht uw fysiotherapeut werkzaam zijn in één van deze kamers, kunt u door de receptioniste worden verzocht om plaats te nemen in onze nieuwe wachtruime 2. Wel zo handig en vooral ook belangrijk in deze corona tijd omdat we zo ook in de wachtkamers voldoende afstand van elkaar kunnen houden. 

    Zoals eerder vermeld zijn er ook achterin de praktijk nog twee extra kamers vrij gekomen. Eén van de kamers wordt in gebruik genomen als nog een extra behandelruimte en de andere kamer is omgetoverd tot een oefenzaal 2. In oefenzaal 2 kunnen we kleine groepjes trainen en worden er specifieke trainingen geven zoals valtraining. Oefenzaal 1 is met name geschikt voor revalidatie en sport specifieke training met daarbij onze nieuwe apparatuur en sportvloer.

    Op de eerste verdieping is onze nieuwe personeelsruimte die van alle gemakken voorzien is. We genieten elke dag en zijn super trots op het eindresultaat.