Adres en Route

Openingstijden

Even voorstellen; bekkenfysiotherapeut Yvonne!

Ik ben Yvonne van de Reep, 43 jaar. De afgelopen 21 jaar heb ik in alle drie de Egmonden gewerkt.

Sinds mijn afstuderen in 2003 ben ik nascholingen gaan volgen op het gebied van het bekken. Bekkenpijn, plasklachten, blaaspijnsyndroom, bekkeninstabiliteit, stuitjes pijn, pijn bij het vrijen, enz. Ik kwam steeds meer vragen tegen dan dat ik oplossingen kon bieden. Tot ik in 2015 met de Master Bekkenfysiotherapie startte; alle puzzelstukjes vielen op hun plek! Het is verdieping waar ik tot nu toe geen moment spijt van heb gehad.

Ik vind het enorm bijzonder dat ik patiënten mag helpen bij problemen waar men zich dikwijls voor schaamt of waar onderling niet altijd open over gesproken wordt. Denk aan klachten op het gebied van poepen en plassen of klachten omtrent seksualiteit.

De erkenning, herkenning van en controle op de klachten kunnen krijgen bij patiënten vind ik heel waardevol als therapeut. Daarom ben ik blij dat ik aan dit stukje kan bijdragen. Vertrouwen is daarbij een belangrijk onderdeel.

Ook de mensen met pijnklachten in bekken en buikgebied zijn bij mij aan het goede adres om via een uitgebreide intake met onderzoek de oorzaak te achterhalen. Samen maken we vervolgens een plan van aanpak.

Ook de begeleiding die ik vrouwen kan geven bij bekkenpijnklachten tijdens zwangerschap, hervatten van sport na de bevalling en trainen van/met een diastase is een dankbaar facet van mijn vakgebied.

Ik sta altijd open om samen een oplossing voor het probleem te zoeken, en ook al mag een bekkenfysiotherapeut inwendig onderzoeken en behandelen, dit gebeurt alleen als je hier zelf voor 100% achter staat.

Ik hoop dat wanneer je klachten hebt op bekkengebied, je niet langer twijfelt en belt voor een afspraak met mij!