Adres en Route

Openingstijden

Even voorstellen….

Ik ben Mark Zwart, 55 jaar. Ik heb de afgelopen 20 jaar in Egmond gewerkt bij Fysiotherapie Ronde de Egmonden. Ik ben sinds 1995 werkzaam als fysiotherapeut. Mijn eerste werkervaring was in een Verpleeghuis in Heemskerk, hier heb ik ruim 9 jaar gewerkt.

Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik als jonge voetballer vaak blessures had en op die manier in aanraking kwam met de fysiotherapie. Mijn interesse was gewekt.

Voordat ik fysiotherapie ging studeren heb ik het CIOS gedaan in Overveen. Hier heb ik de basis gelegd voor mijn Fysiotherapie opleiding. Veel sporten en in aanraking komen met de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam.

Na het CIOS dacht ik de sport wereld in te gaan als fysiotherapeut. Maar na een extra stage bij Ajax kwam ik erachter dat dit toch niet mijn wereld was. Mijn laatste stage was in een verpleeghuis en daar ontstond de interesse voor de oudere mens en de revalidatie.

Ik kon na mijn stage direct een baan krijgen in dat verpleeghuis en heb vele jaren later in 2014 mijn Geriatrie opleiding afgerond. Ik ben nu werkzaam als Geriatriefysiotherapeut bij Fysiotherapie Bergen en hoop dat ik veel ouderen mag begeleiden om weer op de been te komen.

Het mooie van Fysiotherapie Bergen is dat ik het niet alleen hoef te doen. Samen met collega Geriatiefysiotherapeut Renske Kramer willen we de komende jaren de ouderen een goede fysiotherapeutische zorg geven.

Bij Fysiotherapie Bergen werken we voornamelijk naar specialiteit en werken we met verschillende teams. U kunt mij vinden in het team Parkinson. Samen met Bianca Eggerding en Renske Kramer zijn wij verantwoordelijk voor de Parkinsonzorg binnen Bergen en Schoorl. Verder kunnen jullie mij door Bergen zien fietsen alwaar ik regelmatig patiënten bezoek aan huis.

Wie weet tot dan!

Mark

Fysiotherapie Bergen