• Fysiotherapie Praktijk Nijdam bij TC Bergen!

 • Vanaf donderdag 6 juni gaat Fysiotherapie Praktijk Nijdam van start met een inloopspreekuur voor de leden van TC Bergen. Dit inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen. Heb je een klacht, een vraag of wil je advies? Je bent van harte welkom!

  Het inloopspreekuur is op donderdagavonden tussen 19.00 en 20.00 uur en vindt plaats op de club. Het is voor ieder lid vrij toegankelijk. Tot de zomervakantie zal Benjamin of Jelle elke week aanwezig zijn.

  Wat kun je verwachten?

  Benjamin en Jelle streven ernaar om je eerst te voorzien van duidelijk advies omtrent de bestaande klachten. Vervolgens zijn er drie mogelijkheden voor behandeling:

  Behandelmogelijkheid 1: Advies of een korte interventie door middel van tape of oefening volstaat.

  Behandelmogelijkheid 2: Bij een lichte overbelasting van spieren of gewrichten wordt er een controle afspraak ingepland bij het eerst volgende inloopspreekuur.

  Behandelmogelijkheid 3: Omdat de behandeling van de klacht niet volstaat met advies of een korte interventie wordt er een specifiek behandelplan opgesteld. Het vervolg van de behandeling wordt uitgevoerd bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam.

  Waar moet je rekening mee houden:

  Wanneer er wordt gekozen voor een behandeling in de praktijk zal financiering via de eigen zorgverzekering lopen. Het is daarom goed om te weten op welke manier je verzekerd bent. Kinderen tot 18 jaar vallen voor fysiotherapeutische behandeling onder de basisverzekering.

  Omdat het een inloopspreekuur betreft, is het mogelijk dat je niet gelijk aan de beurt bent en dus even moet wachten.

  Heb je vragen, dan kun je bellen naar 072-5816700 of een email sturen naar info@fysiotherapiebergen.nl

  Belangrijke overige punten:

  Het inloopspreekuur bij TC Bergen valt naast de verantwoordelijkheid van Fysiotherapie Praktijk Nijdam mede onder de verantwoordelijkheid van het Hoofdbestuur i.s.m. de Sponsorcommissie.

  De fysiotherapeuten werken nauw samen met de trainers Cor Kwast en Fred Spruit.

  De fysiotherapeuten zullen in principe ook bij de drie grote toernooien aanwezig zijn.

  Het Bestuur van TC Bergen verwacht met deze samenwerking de leden van TC Bergen een extra vorm van dienstverlening te bieden.