• Inloopspreekuur Fysiotherapie Nijdam gaat van start op maandag 9 september!

 • Van 18:30 tot 19:30 zal er een inloopspreekuur zijn op de club. Dit inloopspreekuur is voor ieder lid vrij toegankelijk. Deze tijd is vooral bedoeld voor blessures welke recent zijn ontstaan. Daarom zal er voornamelijk gescreend worden. Op deze manier krijgt u snel advies over welke route u kunt bewandelen.

  Wat kun u van ons verwachten.

  We streven ernaar om u eerst te voorzien van duidelijk advies omtrent de bestaande klachten. Vervolgens zijn er drie mogelijkheden: 

  Behandelmogelijkheid 1: Advies of tape is voldoende om de klacht te behandelen. 

  Behandelmogelijkheid 2: Bij lichte overbelasting van spieren kan er doorverwezen worden naar de masseur die verbonden is aan de club.

  Behandelmogelijkheid 3: Omdat de behandeling van de klacht niet volstaat met advies wordt er een specifiek behandelplan met u opgesteld. Het vervolg van de behandeling wordt uitgevoerd bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam. 


  Waar u rekening mee moet houden:

  Wanneer er wordt gekozen voor een behandeling in de praktijk zal financiering via uw zorgverzekering lopen. Het is daarom goed om te weten op welke manier u verzekerd bent. Kinderen tot 18 jaar vallen voor fysiotherapeutische behandeling onder de basisverzekering.Omdat het een inloopspreekuur betreft, is het mogelijk dat u niet gelijk aan de beurt bent. 

  Heeft u vragen, dan kunt u bellen naar 072-5816700 of een email sturen naar info@fysiotherapiebergen.nl