• Kennismaking met onze nieuwe Collega Elke Vloedmans

 • Welkom bij de praktijk en wat leuk dat je ons team komt versterken! Hoe bevalt het je tot nu toe hier? 

  Het bevalt me goed, ik heb in het begin af en toe met collega's meegelopen en inmiddels is mijn eigen agenda ook gevuld. Het werk is afwisselend, ik ben ook regelmatig op huisbezoek bij patiënten. Ik vind het erg leuk om nu als fysiotherapeute aan de slag te zijn.

  Wat heb je hiervoor qua studie of werk gedaan?

  Ik heb de ALO opleiding gedaan en ik ben drie jaar werkzaam geweest als gymdocente. Hierna ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie bij Thim van der Laan. 

  Waarom heb je nu voor het vak fysiotherapie gekozen?

  Tijdens mijn werk als gymdocente merkte ik dat er weinig ruimte was voor voldoende persoonlijke begeleiding binnen een klas. Dit sprak me minder aan in het onderwijs en heeft mij mede doen beslissen om me te laten omscholen. Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen bij individuele doelen en nu ik fysiotherapeute ben kan ik dit meer toepassen.

  Waar ligt jouw affiniteit binnen de fysiotherapie? 

  Ik vind het erg leuk om sport gerelateerde klachten te behandelen. Zelf kom ik uit een sportieve familie, vroeger heb ik gehockeyd en ik heb natuurlijk een sportachtergrond met mijn werk als gymdocente.

  Waar zou jij je nog meer in willen verdiepen m.b.t. fysiotherapie?

  Op het moment weet ik nog niet waar ik me verder in wil specialiseren, ik denk dat het ook belangrijk is om eerst meer werkervaring op te doen.

  En als je niet aan het werk bent, wat doe je dan graag in je vrije tijd?

  In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten. Bijvoorbeeld suppen, sporten of op wintersport gaan, maar ook klussen in huis en koken vind ik leuk. Zelf doe ik aan crossfit en ik werk als verzorgende bij SV Koedijk. 

  Bedankt voor het gesprek Elke, leuk dat we je zo wat beter hebben leren kennen. Ik wens je heel veel plezier hier in de praktijk!