• Nieuwe collega: Kevin de Goede

 • 1. Kevin, welkom! Kun je kort vertellen wie je bent?

  Dankjewel, mijn naam is dus Kevin de Goede en ik ben 26 jaar. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar, gestart in Daalmeer en nu woon ik in de bruisende binnenstad.  Mijn hele leven ben ik met sport bezig, vanaf mijn 6e begonnen met karate en later gaan kickboksen. De laatste jaren ben ik crossfit gaan doen. Eigenlijk is mijn grootste hobby sporten, maar als ik een keer niet aan het sporten ben dan spreek ik met vrienden af.

  Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik in Amsterdam gedaan aan de Hogeschool van Amsterdam en ik ben in 2021 afgestudeerd. Al die tijd gaf ik al training bij Tree11 in Alkmaar: crossfit, personal training en kickboksen.

  2. Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

  Eigenlijk hoorde ik toevallig via iemand die ik personal training geef dat hier een vacature was, dus zo is het balletje gaan rollen. Daarvoor wist ik wel dat deze praktijk in Bergen zat, maar ik was er nog nooit geweest dus dit is wel de eerste echte kennismaking.

  3.  Hoe zou je jezelf omschrijven als fysiotherapeut?

  Ik ben natuurlijk nog niet lang geleden afgestudeerd van de opleiding dus ik omschrijf mijzelf als een jonge en startende therapeut. Maar wel ook als zeer ambitieus en leergierig. Ik sta open om nieuwe dingen te leren en te blijven ontwikkelen. Het nieuwsgierig zijn zit erg in me, ook vanuit eigen verleden met blessures waarbij ik altijd wilde weten hoe het kwam.

  4. Wat zijn binnen ons vak jouw interesses of waarin zou je jezelf willen verdiepen?

  Doordat ik zelf bezig ben met sport vind ik sport gerelateerde klachten ook het leukste om te behandelen, maar ik sta open voor alles.

  5. Waaraan herkennen wij jou aan als therapeut?

  Je kunt mij het beste herkennen aan mijn actieve aanpak, dat is natuurlijk ook steeds meer de manier waarop fysiotherapeuten worden opgeleid. Ik probeer een goede balans te vinden tussen behandelen ‘hands-on’ en ‘hands-off’. Het is belangrijk om iemand op weg te helpen maar niet afhankelijk te laten zijn van mij als therapeut, maar juist zelf invloed te laten krijgen op de klacht.

  6. Wat is je eerste indruk van de prakijk en het team?

  De eerste indruk van de praktijk is dat het heel ruim en netjes is, wel is het beetje doolhof af en toe! Er heerst onder collega’s een open sfeer, voelt meteen goed aan. Oja, en er is goede koffie!

  7. Stel je zou geen fysiotherapeut zijn geworden, wat zou je dan doen?

  Mijn droom was altijd bij defensie te gaan maar helaas kon dit niet door een blessure en heb ik mijn vizier moet verleggen naar wat anders. Mocht ik geen fysiotherapeut zijn geworden dan was het vast iets anders geworden in de sport, dat is zeker!