Adres en Route

Openingstijden

Stay Fit

Bij Fysiotherapie Bergen bieden we tijdens en na de behandeling als nazorg verschillende programma’s aan. De Stay Fit programma’s zijn vorm te geven naar ieder zijn wens. In ons aanbod hebben we Preventie Fitness en Fitwalk. Het aanbod kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en begeleiding en hebben als doel je fit en krachtig te houden!

Preventie fitness 

Preventie fitness is geschikt voor iedereen. U wordt begeleid in kleine groepjes van maximaal 10 personen. We werken met het EN-Train programma en zorgen voor specifieke oefeningen gericht op ieder zijn persoonlijke doelen. Er wordt 2 keer per week geoefend en de starttijd is van 17:00 tot 20:00.  

Intake: voordat u gaat trainen wordt er een intake en medische vragenlijst ingevuld en zal de eerste training in het teken staan van het juist instellen van de apparatuur via het EN-Train programma. 

Deelname: Iedereen is welkom, echter streven we er naar dat ieder zelfstandig en veilig kan functioneren binnen onze oefenruimte. 

Kosten: De kosten verlopen via een maand abonnement, welke 60 euro per maand bedraagt. Deze kosten worden per 3 maanden in rekening gebracht. 

Fitwalk

Fitwalk is een bewegingsprogramma in de buitenlucht. Verschillende aspecten komen tijdens deze trainingen aan bod. Zo wordt er begeleiding gegeven bij de looptechniek, wordt er bewogen op eigen niveau, zijn de trainingen goed voor spieren en gewrichten en wordt uw vitaliteit verhoogd. Fitwalk wordt 1 keer per week gegeven in groepsverband op woensdagochtend. Dit alles onder vakkundig en enthousiaste begeleiding van Astrid Duivenvoorden. 

Intake: voordat u gaat trainen wordt er een intake en medische vragenlijst ingevuld. 

Deelname: Iedereen is welkom, echter voor Fitwalk adviseren we wel voldoende belastbaar te zijn.

Kosten: De kosten verlopen via een maand abonnement, welke 59 euro per maand bedraagt. Deze kosten worden per 3 maanden in rekening gebracht.  

Tijd: 9u tot 10u woensdagochtend. 

Locatie: Parkeerterrein Duinvermaak ingang Sparrenlaan. 

Bent u enthousiast? Schrijft u dan snel in.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u behoefte heeft aan meer informatie.

Onze diversiteit aan specialistisch aanbod verhoogt de kwaliteit van onze zorg. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?