• Update verbouwing 08-02-2021

  • We zijn inmiddels ruim 4 maanden verder en het einde van de verbouwing begint in zicht te komen. Het winterse weer heeft zijn intrede gemaakt in ons land maar dat hindert de werklieden niet. Momenteel wordt er volop gestukt, getegeld en worden de nodige bestellingen gedaan.

    Ook is inmiddels bekend dat er in de huidige praktijk meer ruimte beschikbaar komt. De collega’s van Praktijk Parriger (psychologen) zullen per 1 maart naar de eerste verdieping verhuizen. Daarmee komen er op de begane grond twee ruimtes vrij welke door de fysiotherapeuten in gebruik zullen worden genomen, hierover later meer.

    De nieuwe ruimte zal binnenkort worden verbonden met de huidige ruimte, dit heeft als gevolg dat bijvoorbeeld de oefenruimte tijdelijk niet gebruikt kan worden. Naar verwachting is dit vanaf medio maart het geval, alle patiënten die hier hinder van ondervinden zullen door zijn/haar fysiotherapeut tijdig worden geïnformeerd. Tot slot zullen we vanaf 1 april (echt waar) het nieuwe gedeelte in gebruik kunnen nemen, we kunnen niet wachten!