• Team

 • Allemaal hebben we onze eigen specialisaties. Hier investeren we in, door ons dagelijks te verdiepen in nieuwe theorieën en cursussen te volgen. Dat betekent voor u de beste kennis en kwaliteit, waardoor we betere behandelingen en snellere oplossingen bieden. 

 • Benjamin Blase

  Fysiotherapeut en Echografie & Praktijkeigenaar

   Benjamin is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sindsdien is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen (Voorheen Fysiotherapie Nijdam). Sinds januari 2017 is hij praktijkeigenaar. 

   Specialisme: Manuele therapie volgens Mulligan Concept, Schouderklachten, Sport gerelateerde klachten, Dry Needling, Shockwave therapie, Echografie.

   Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

   '' Als fysiotherapeut breng je samen met de cliënt het beloop van de klachten in kaart. Welke belemmerende factoren spelen een rol en waarom is het herstel soms niet voldoende? Deze factoren behandel ik en probeer ik uit wetenschappelijk oogpunt, ervaring en hulpvraag van de cliënt te behandelen.''

   BIG-registratienummer: 19914707104

   Geregistreerd: KNGF, Parkinsonnet, Shockwave gecertificeerd, DN gecertificeerd

   Aangesloten bij Netwerk: Schoudernetwerk, Sportnetwerk

  • Iris Arntzen

   Oedeemfysiotherapeut & Begeleiding Oncologische revalidatie

    Iris is sinds 1987 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. 

    Specialisme: Oedeemfysiotherapie, Lymftaping, Fascietechnieken, Oncologische begeleiding en fitness.

    Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

    '' In mijn 30 jarige ervaring als fysiotherapeut is de samenwerking met verschillende mensen mijn belangrijkste drijfveer. Een luisterend oor, empathisch vermogen en samenwerken aan verbetering staan hierin centraal.''

    BIG-registratienummer: 69033003804

    Geregistreerd: KNGF, Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL)

    Aangesloten bij Netwerk: Oncologienetwerk onconet, Oncologienetwerk NOZ, NVFL netwerk oedeemfysiotherapie

   • Astrid Duivenvoorden

    Master Manuele Therapie & Oncologisch Fysiotherapeut

     Astrid is in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2018 is zij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. 

     Specialisme: Master Manuele Therapie, Oncologisch Fysiotherapeut, COPD klachten, COVID-19 revalidatie, Hartfalen, stress gerelateerde klachten, Hoofdpijn, Duizeligheid, Kaakklachten, Fitwalk training. 

     Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

     ''Ik ben een bevlogen fysio-manueel therapeut die haar vak met kennis, plezier en energie uitvoert. Door mijn verscheidenheid aan opleidingen, benader ik elke cliënt op een veelzijdige, specifieke manier. Het is belangrijk dat de cliënt zich begrepen voelt en dat er naar een gezamenlijk eindresultaat gewerkt wordt. In beweging komen, sport, ontspanning, kwaliteit, activiteit, zijn termen die bij mij passen. Op deze wijze coach en behandel ik u graag!'' 

     BIG-registratienummer: 39040877004

     Geregistreerd: KNGF, Nederlandse Vereniging Manuele Therapie (NVMT)

     Aangesloten bij Netwerk: Oncologienetwerk onconet, Oncologienetwerk NOZ, Netwerk longen

    • Jelle Schumacher

     Fysiotherapeut & Master Sportfysiotherapeut i.o

      Jelle is in 2017 afgestudeerd aan de Hoge school van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2017 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

      Specialisme: Schouderklachten, Chronische pijnklachten, Sport gerelateerde klachten (analyse Hardloopblessures), voorste kruisband revalidatie.

      Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

      '' Bij een lichamelijke klacht staat het natuurlijk herstel centraal. Als fysiotherapeut is het mijn taak om dit proces met de juiste sturing en begeleiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Tijdens het fysiotherapeutisch handelen wordt er rekening gehouden met de hulpvraag, mijn eigen ervaring en wetenschappelijke evidentie.''

      BIG-registratienummer: 49922540504

      Geregistreerd: KNGF, BHV

      Aangesloten bij Netwerk: Sportnetwerk, Schoudernetwerk

       

     • Renske Kramer

      Fysiotherapeut & Master geriatrie fysiotherapie.

       Renske is in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sindsdien is ze werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

       Specialisme: Master fysiotherapie in de Geriatrie, Parkinsonklachten, Fysiotherapie aan huis, Therapie na CVA, Valpreventie en training, Shockwave therapie.  

       Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

       ''Als fysiotherapeut en als master geriatriefysiotherapeut in het bijzonder, sta ik ervoor om u volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten te helpen en begeleiden bij uw klachten. Hierbij kijk ik samen met u naar het klachtenpatroon en de behandelopties, waarbij veilig, vrij en vertrouwd bewegen en uw hulpvraag centraal staan''

       BIG-registratienummer: 79920444504

       Geregistreerd: KNGF, Parkinsonnet, De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG), BHV

       Aangesloten bij Netwerk: Parkinsonnetwerk, Netwerk vitaliteit. 

      • Sven Bloem

       Fysiotherapeut & Master Manuele Therapie i.o.

        Sven is in 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds juni 2019 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

        Specialisme: Manuele Therapie, Dry needling, COPD klachten, knie en heupartrose, Shockwavetherapie.

        Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

        “ In de huidige gezondheidszorg is de fysiotherapeut niet langer de belangrijkste persoon in een herstelproces; dat bent u zelf.  Als fysiotherapeut help ik mijn clienten met mijn kennis, vaardigheden en expertise van het houding- en bewegingsapparaat om zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. “ 

        BIG-registratienummer: 89922998804

        Geregistreerd: KNGF, Claudicationet, Shockwave gecertificeerd

        Aangsloten bij Netwerk: Claudicationet, Netwerk-artrose, Netwerk longen.

       • Bianca Eggerding- Paape

        Fysiotherapeut & Master Manuele Therapie

         Bianca is in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2021 is zij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

         Specialisme: Master Manuele Therapie, Dry Needling, revalidatie na knie en heup prothese. 

         Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

         ''Klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat hebben al jaren mijn interesse. Binnen het vakgebied fysiotherapie/manuele therapie heb ik geleerd om vanuit een bio-psycho-sociaal denkmodel een klacht in kaart te brengen en te behandelen. Met mijn opgedane kennis sta ik cliënten zo goed mogelijk bij. Ons vak is continu in ontwikkeling en middels structurele bij- en nascholingen houd ik mij graag op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke evidentie in onderzoek en begeleiding. Empathie, veiligheid, beweging en kwaliteit zijn termen die bij me passen. U bent van harte welkom!'' 

         BIG-registratienummer: 89065670504 

         Geregistreerd: KNGF, Nederlandse Vereniging Manuele Therapie (NVMT)

         Aangesloten bij Netwerk: Parkinsonnetwerk

        • Sem Rezelman

         Fysiotherapeut i.o.

          Sem is fysiotherapeut in opleiding en zit in zijn laatste studiejaar aan de Hoge school van Amsterdam. Sinds 2022 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

          Specialisme: begeleiding bij oefentherapie. Testen, meten en evaluaties herstelproces. 

          Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

          '' Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om samen met de patiënt een doel te behalen. Het  doel wordt veelal gevormd vanuit de hulpvraag van de patiënt. Naar mijn idee is een nauwe samenwerking tussen therapeut en patiënt een zeer belangrijke factor in het te behalen resultaat. Ik haal er voldoening uit om samen met iemand zijn/haar doel te behalen en de hulpvraag te kunnen beantwoorden.'' 

          BIG-registratienummer: -

          Geregistreerd: KNGF

          Aangesloten bij Netwerk: -

         • David Hoek

          Fysiotherapeut & Dry Needling

           David is in 2015 afgestudeerd aan THIM hogeschool fysiotherapie in Nieuwegein. Sinds 2022 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

           Specialisme: Dry Needling, knie en heup artrose, revalidatie na plaatsing knie of heup prothese.

           Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

           ''Ik geloof sterk in het zelf herstellend vermogen van de mens. Als fysiotherapeut luister ik aandachtig naar je klacht en hulpvraag, doe ik onderzoek en stel ik een diagnose, om vervolgens ondersteuning te bieden in het herstel. Dat herstel begint bij jezelf, maar we werken er samen aan. Als we doelen afspreken en bereid zijn daar hard aan te werken, ontstaat er een mooi resultaat!''

           BIG-registratienummer: 79920365304

           Geregistreerd: KNGF

           Aangesloten bij Netwerk: Netwerk-artrose.

          • Frithjof de Jong

           Fysiotherapeut & Psychosomatiek

            Frithjof is in 2016 afgestudeerd aan THIM hogeschool fysiotherapie in Nieuwegein. Sinds 2022 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

            Specialisme: Dry Needling, stress gerelateerde klachten (chronische pijnklachten), revalidatie na plaatsing knie of heup prothese.

            Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

            '' Met mijn enorme voorliefde voor sport weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om iedere dag het uiterste uit jezelf te halen. Niet alleen het behandelen van blessures, maar ook het voorkomen ervan staan in mijn werk centraal. In mijn aanpak neem ik de tijd voor een juiste diagnose bij jouw verhaal. Mijn visie is dat elk individu de meest complete behandeling verdient, waarbij ik de client ondersteun en help het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik geloof in een multidisciplinaire aanpak, waar met name het contact met de client voor mij van essentieel belang is.'' 

            BIG-registratienummer: 99921425304

            Geregistreerd: KNGF

            Aangesloten bij Netwerk: Netwerk-artrose.

           • Max Buitenkant

            Preventie fitness trainer en Fysiotherapeut i.o.

             Max is fysiotherapeut in opleiding en zit in zijn 3de jaar aan de Hoge school van Amsterdam. Sinds 2021 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

             Specialisme: Preventie Fitness trainer

             Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

             '' Als fysiotherapeut breng je samen met de cliënt het beloop van de klachten in kaart. Welke belemmerende factoren spelen een rol en waarom is het herstel soms niet voldoende? Deze factoren behandel ik en probeer ik uit wetenschappelijk oogpunt, ervaring en hulpvraag van de cliënt te behandelen.''

             BIG-registratienummer: -

             Geregistreerd: KNGF

             Aangesloten bij Netwerk: nvt

            • Marja Sturing

             front- backoffice

              Marja is sinds 2001 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. Ze is van alle markten thuis en regelt onze planning en administratie. 

              Marja is doordeweeks aanwezig op dinsdag en vrijdag tussen 8:30 en 12:30. 

              Heeft u vragen over uw factuur of verzekering, neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@fysiotherapiebergen.nl

             • Ilse Boontje

              frontoffice

               Ilse is sinds 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. Ze houdt zich bezig met de verzorging, aankleding en in- en verkoop van oefenmateriaal. 

               Ilse is op maandag en woensdag aanwezig tussen 8:30 en 17:00.

               Heeft u vragen over het oefenmateriaal, neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@fysiotherapiebergen.nl

              • Marian de Zwart

               frontoffice

                Marian is sinds 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. Ze regelt onze planning en administratie. 

                Marian is doordeweeks aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8:30 en 16:00. 

                Heeft u vragen over uw factuur of verzekering, neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@fysiotherapiebergen.nl