• Team

 • Allemaal hebben we onze eigen specialisaties. Hier investeren we in, door ons dagelijks te verdiepen in nieuwe theorieën en cursussen te volgen. Dat betekent voor u de beste kennis en kwaliteit, waardoor we betere behandelingen en snellere oplossingen bieden. 

 • Benjamin Blase

  Fysiotherapeut en Echografie & Praktijkeigenaar

   Benjamin is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sindsdien is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen (Voorheen Fysiotherapie Nijdam). Sinds januari 2017 is hij praktijkeigenaar. 

   Specialisme: Manuele therapie volgens Mulligan Concept, Schouderklachten, Sport gerelateerde klachten, Dry Needling, Shockwave therapie, Echografie.

   Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

   '' Als fysiotherapeut breng je samen met de cliënt het beloop van de klachten in kaart. Welke belemmerende factoren spelen een rol en waarom is het herstel soms niet voldoende? Deze factoren behandel ik en probeer ik uit wetenschappelijk oogpunt, ervaring en hulpvraag van de cliënt te behandelen.''

   BIG-registratienummer: 19914707104

   Geregistreerd: KNGF, Parkinsonnet, Shockwave gecertificeerd, DN gecertificeerd

   Aangesloten bij Netwerk: Parkinsonnetwerk, Schoudernetwerk

  • Iris Arntzen

   Oedeemfysiotherapeut & Begeleiding Oncologische revalidatie

    Iris is sinds 1987 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. 

    Specialisme: Oedeemfysiotherapie, Lymftaping, Fascietechnieken, Oncologische begeleiding en fitness.

    Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

    '' In mijn 30 jarige ervaring als fysiotherapeut is de samenwerking met verschillende mensen mijn belangrijkste drijfveer. Een luisterend oor, empathisch vermogen en samenwerken aan verbetering staan hierin centraal.''

    BIG-registratienummer: 69033003804

    Geregistreerd: KNGF, Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL)

    Aangesloten bij Netwerk: Oncologienetwerk onconet, Oncologienetwerk NOZ, NVFL netwerk oedeemfysiotherapie

   • Astrid Duivenvoorden

    Master Manuele Therapie & Oncologisch Fysiotherapeut

     Astrid is in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2018 is zij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. 

     Specialisme: Master Manuele Therapie, Oncologisch Fysiotherapeut, COPD klachten, COVID-19 revalidatie, Hartfalen, stress gerelateerde klachten, Hoofdpijn, Duizeligheid, Kaakklachten, Fitwalk training. 

     Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

     ''Ik ben een bevlogen fysio-manueel therapeut die haar vak met kennis, plezier en energie uitvoert. Door mijn verscheidenheid aan opleidingen, benader ik elke cliënt op een veelzijdige, specifieke manier. Het is belangrijk dat de cliënt zich begrepen voelt en dat er naar een gezamenlijk eindresultaat gewerkt wordt. In beweging komen, sport, ontspanning, kwaliteit, activiteit, zijn termen die bij mij passen. Op deze wijze coach en behandel ik u graag!'' 

     BIG-registratienummer: 39040877004

     Geregistreerd: KNGF, Nederlandse Vereniging Manuele Therapie (NVMT)

     Aangesloten bij Netwerk: Oncologienetwerk onconet, Oncologienetwerk NOZ

    • Jelle Schumacher

     Fysiotherapeut & Master Sportfysiotherapeut i.o

      Jelle is in 2017 afgestudeerd aan de Hoge school van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2017 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

      Specialisme: Schouderklachten, Chronische pijnklachten, Sport gerelateerde klachten (analyse Hardloopblessures), Medical Tape Concept, Diabetes mellitus. 

      Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

      '' Bij een lichamelijke klacht staat het natuurlijk herstel centraal. Als fysiotherapeut is het mijn taak om dit proces met de juiste sturing en begeleiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Tijdens het fysiotherapeutisch handelen wordt er rekening gehouden met de hulpvraag, mijn eigen ervaring en wetenschappelijke evidentie.''

      BIG-registratienummer: 49922540504

      Geregistreerd: KNGF, BHV

      Aangesloten bij Netwerk: Sportnetwerk, Schoudernetwerk

       

     • Renske Kramer

      Fysiotherapeut & Master geriatrie fysiotherapie.

       Renske is in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sindsdien is ze werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

       Specialisme: Master fysiotherapie in de Geriatrie, Parkinsonklachten, Fysiotherapie aan huis, Therapie na CVA, Valpreventie en training, Shockwave therapie.  

       Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

       ''Als fysiotherapeut en als master geriatriefysiotherapeut in het bijzonder, sta ik ervoor om u volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten te helpen en begeleiden bij uw klachten. Hierbij kijk ik samen met u naar het klachtenpatroon en de behandelopties, waarbij veilig, vrij en vertrouwd bewegen en uw hulpvraag centraal staan''

       BIG-registratienummer: 79920444504

       Geregistreerd: KNGF, Parkinsonnet, De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG), BHV

       Aangesloten bij Netwerk: Parkinsonnetwerk, Netwerk Traumarevalidatie NWZ

      • Elke Vloedmans

       Fysiotherapeut & Gecombineerde leefstijlinterventie Fysiotherapeut

        Elke is in 2014 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool THIM van der Laan. Sindsdien is ze werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. 

        Specialisme: Traumarevalidatie, Artrose, Orthopedische revalidatie , Fysiotherapie aan huis, Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)

        Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

        “ Met mijn achtergrond in de sport benader ik de fysiotherapie op een actieve wijze. Graag kijk ik samen met de patiënt naar de klacht en hoe we samen het herstel kunnen gaan vormgeven. In het herstel staat het einddoel centraal en probeer ik u op een persoonlijke, sportieve en enthousiaste wijze te begeleiden''.

         BIG-registratienummer: 39927973304

        Geregistreerd: KNGF

        Aangsloten bij Netwerk: Netwerk-artrose, Netwerk Traumarevalidatie NWZ

       • Sven Bloem

        Fysiotherapeut & Master Manuele Therapie i.o.

         Sven is in 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds juni 2019 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

         Specialisme: Manuele Therapie, Dry needling, COPD klachten, Artroseklachten, Shockwavetherapie.

         Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

         “ In de huidige gezondheidszorg is de fysiotherapeut niet langer de belangrijkste persoon in een herstelproces; dat bent u zelf.  Als fysiotherapeut help ik mijn clienten met mijn kennis, vaardigheden en expertise van het houding- en bewegingsapparaat om zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. “ 

         BIG-registratienummer: 89922998804

         Geregistreerd: KNGF, Claudicationet, Shockwave gecertificeerd

         Aangsloten bij Netwerk: Claudicationet, Netwerk-artrose.

        • Bianca Eggerding- Paape

         Fysiotherapeut & Master Manuele Therapie

          Bianca is in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2021 is zij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

          Specialisme: Master Manuele Therapie, Dry Needling, revalidatie na knie en heup prothese. 

          Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

          ''Klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat hebben al jaren mijn interesse. Binnen het vakgebied fysiotherapie/manuele therapie heb ik geleerd om vanuit een bio-psycho-sociaal denkmodel een klacht in kaart te brengen en te behandelen. Met mijn opgedane kennis sta ik cliënten zo goed mogelijk bij. Ons vak is continu in ontwikkeling en middels structurele bij- en nascholingen houd ik mij graag op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke evidentie in onderzoek en begeleiding. Empathie, veiligheid, beweging en kwaliteit zijn termen die bij me passen. U bent van harte welkom!'' 

          BIG-registratienummer: 89065670504 

          Geregistreerd: KNGF, Nederlandse Vereniging Manuele Therapie (NVMT)

          Aangesloten bij Netwerk: -

         • Kevin de Goede

          Fysiotherapeut

           Kevin is in 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds april 2022 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bergen.

           Specialisme: Sport gerelateerde klachten, oefentherapie en revalidatie. 

           Mijn visie op het vak fysiotherapie:

           “Mijn doel als fysiotherapeut is om jou weer zo goed mogelijk in beweging te krijgen, dit kan met het doel zijn om het dagelijkse leven of uw sport weer te hervatten. Samen met u kijk ik graag naar de mogelijke behandelopties waarbij uw hulpvraag op nummer één staat”

           BIG-registratienummer: 59929407604

           Geregistreerd: KNGF

           Aangesloten bij Netwerk: -

          • Sem Rezelman

           Fysiotherapeut i.o.

            De keuze voor fysiotherapie is voor mij de juiste keuze. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met de studie tot fysiotherapeut. Vanaf de start van de studie geniet ik er volledig van. Het is mooi om te zien hoe je met kennis en in samenwerking met de patiënt mensen weer pijnvrij kunt laten bewegen en kunt helpen met het uitvoeren van alledaagse taken. Samen met de patiënt opbouwen naar herstel, dat is het mooiste om te doen. Mijn interesse in de fysiotherapie komt voor mij uit mijn eigen sport ervaring. Na zelf een blessure gehad te hebben, veroorzaakt door volleybal, zag ik hoe goed de begeleiding was. Ik was verkocht!

            De keuze voor fysiotherapie Bergen komt voort uit het grote aanbod aan specialisaties. Dit resulteert in een grote bron van kennis waar ik mij graag bij wilde voegen. Mijn leerdoel voor de stage is om zelfstandig aan de slag te gaan met een patiënt, en deze te begeleiden met de kennis die ik hoe nu toe heb vergaard. 

            Ik zit in mijn 3e jaar van de opleiding en zal gedurende 20 weken rondlopen op de praktijk van fysiotherapie Bergen. 

           • Max Buitenkant

            Preventie fitness trainer en Fysiotherapeut i.o.

             De keuze voor fysiotherapie komt voort uit mijn passie voor bewegen en het graag willen helpen van mensen. Toen ik zelf onder behandeling was voor mijn schouder werd voor mij duidelijk dat ik dit vak wilde beoefenen. Mensen kunnen helpen en hen te begeleiden in het traject naar de gewenste uitkomst is iets waar ik heel veel voldoening uit haal.

             Ik begeleidt de preventie fitness en ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen. Ik vind het erg leuk om te doen, het geeft mij een kans om ervaring op te doen met het begeleiden van het uitvoeren van oefening.

             Ik zit in het 2de jaar van de opleiding fysiotherapie en ben erg blij dat ik bij fysiotherapie Bergen zo veel kan leren van de verschillende therapeuten die in deze praktijk werken.

            • Marja Sturing

             front- backoffice

              Marja is sinds 2001 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. Ze is van alle markten thuis en regelt onze planning en administratie. 

              Marja is doordeweeks aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 8:30 en 12:30. 

              Heeft u vragen over uw factuur of verzekering, neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@fysiotherapiebergen.nl

             • Ilse Boontje

              frontoffice

               Ilse is sinds 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. Ze houdt zich bezig met de verzorging, aankleding en in- en verkoop van oefenmateriaal. 

               Ilse is op maandag en woensdag aanwezig tussen 8:30 en 17:00.

               Heeft u vragen over het oefenmateriaal, neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@fysiotherapiebergen.nl

              • Marian de Zwart

               frontoffice

                Marian is sinds 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Bergen. Ze regelt onze planning en administratie. 

                Marian is doordeweeks aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8:30 en 16:30. 

                Heeft u vragen over uw factuur of verzekering, neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@fysiotherapiebergen.nl